Penzion H-Market - Příjemný rodinný penzion v centru Pelhřimova

Tylova 843, 393 01 Pelhřimov kraj Vysočina

Web: www.penzion-pelhrimov.cz
IČO: 87090929
Email: info@penzion-pelhrimov.cz
Mobil: +420 602 706 427 - paní Hovorková

Penzion H-Market se nachází v městské památkové rezervaci Pelhřimov cca 100m od náměstí.

Nabízíme bytování ve 3 apartmánech pro 6, 5 nebo 2 osoby.

Všechny apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením /sprchový kout/, kuchyňskou linkou včetně základního vybavení /lednice, sporák s troubou, mikrovlnná trouba/, satelitní TV a Wi-Fi připojením. 

Před penzionem má každý apartmán zdarma vyhrazeno 1 parkovací místo (pod nepřetržitým kamerovým dohledem). Jízdní kola a motocykly je možné zaparkovat pod přístřeškem ve dvoře penzionu.

Zpříjemněte si pobyt v našem penzionu a užijte si relaxaci ve vnitřním privátním wellness nebo venkovní vířivce (venkovní vířivka v provozu pouze v letním období).

Ubytovaní hosté mají rovněž k dispozici společenskou místnost se satelitní TV, nápojovým automatem a výčepním zařízením (točíme místní pivo POUTNÍK). 

Od jara až do podzimu si můžete ugrilovat večeři, nebo jen posedět v naší pergole s krbem.

V případě zájmu o sportovní vyžití mohou naši hosté využít za příznivé ceny např. městský bazén, minigolf, tenisové kurty atd. Nedaleko penzionu se nachází nové dětské hřiště, Děkanská zahrada s hřištěm a mini Zoo koutkem, Městské sady s cyklostezkou a stezkou na in-line brusle, na jejímž konci najdete příjemné občerstvení Tichý mlýn. 

V okolí Pelhřimova je velké množství značených cyklotras – rádi Vám poradíme s naplánováním trasy a zapůjčíme cyklomapu. Prostřednictvým penzionu je možnost výhodně zapůjčit elektrokola u našeho partnera KTM-EBIKES.cz 

V zimní sezóně možnost využít nedaleké skiareály Křemešník a Luka nad Jihlavou.

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy.

Kontaktovat firmu